Hjälp - Att ta fram statistiksammanställningar

På sidan Statistik kan du välja att titta på olika statistiksammanställningar med studieförbundsdata.

 
Beroende av vilken rapport du valt i rullgardinsmenyn med överskriften Statistiksammanställningar visas möjlighet att välja ytterligare alternativ som styr innehållet i sammanställningen. 

När du valt vad du vill ta fram klickar du på knappen Visa. Sammanställningen som du valt öppnas i fönstret. Geom att använda menyknapparna längst upp kan du exportera sammanställningen till önskat filformat alternativt välja att skriva ut den.

Exportera

 För att exportera sammanställningen klickar du på den här knappen. Välj sedan vilket format du önskar exportera till och klicka på Export. Du får nu möjlighet att öppna eller spara. Om du väljer Öppna, hämtas sammanställningen och öppnas direkt i det program som är associerat med filformatet. Väljer du Spara visas en dialogruta som ger dig möjlighet att välja var på din dator du vill spara filen.

Skriv ut

  För att skriva ut sammanställningen klickar du på den här knappen. Välj Öppna två gånger (en gång om du använder Netscape). Sammanställningen öppnas nu i ett nytt fönster genom programmet Acrobat Reader. Välj Skriv ut i Acrobat Reader. För att det här ska fungera så krävs det alltså att du har Acrobat Reader installerat på din dator. På sidan Ladda ner filer kan du läsa mer om Acrobat Reader samt ladda hem programmet till din dator om du inte redan har det installerat.

Övrigt

Med hjälp av menyerna längst upp i fönstret kan du även; navigera mellan sidorna i sammanställningen, gå direkt till en angiven sida, söka värden samt ställa in förstorningsgrad.

TestLankar
Logga in   Tillbaka  

Hjälp  Tillbaka 

Startsida Hjälp
 

Att ta fram statistik-sammanställningar
 

Tillgänglighet
 
BildskärmLadda ner filerInformation om cookies